Selecteer een pagina

Over Inge Raphael

 

Ik ben orthomoleculair diëtist geworden omdat ik ben opgegroeid met een vader met diabetes type 1. Daardoor heb ik de ervaring en de overtuiging meegekregen van natuurlijke oplossingen zoals voeding, beweging en ontspanning. Voor succesvol herstel is meer nodig dan het behandelen van de ziekte. 

Ik werk als orthomoleculair diëtist graag met de laatste wetenschappelijke inzichten in mijn vakgebied. Na diëtetiek aan de Haagse Hogeschool in Den Haag deed ik Nutritional Therapy, mijn orthomoleculaire opleiding in Engeland. Daar ben ik in mijn praktijk holistisch gaan werken.

Weer in Nederland, ben ik gediplomeerd in de gezondheidswetenschap kPNI, die onderzoekt hoe gezondheid in stand kan worden gehouden en op een natuurlijke wijze herstel wordt ingezet. Met kPNI kom je tot voedingsgerichte oplossingen voor je psyche, neuro- en immuunsysteem. De nieuwste inzichten in de evolutiebiologie, (oer)voeding en bewegingswetenschappen komen aan bod..

“Ik werk als orthomoleculair diëtist graag met de laatste wetenschappelijke inzichten in mijn vakgebied. ”

Voor succesvol herstel is meer nodig dan het behandelen van de ziekte.

Tijdens mijn jaar aan Westminster University kwam ik in aanraking met Functional Medicine.

Wanneer je als mens centraal staat en er aandacht is voor de manier waarop je lichaam in zijn totaliteit functioneert, vindt je de aanknopingspunten voor verbetering van klachten die voor jou als persoon werken.

Er is verbinding nodig, niet alleen tussen de patiënt en de therapeut, maar ook tussen de patiënt en de mensen die dichtbij staan. Dat samen vormt het uitgangspunt voor de behandeling.

Wil je weten of ik jou ook kan helpen? Neem vrijblijvend contact op met de voedingspraktijk voor een eerste telefonisch consult,